Glazen Schilderij Chanel

Glazen Schilderij Chanel. Dit glasschilderij chanel nº5 is ideaal voor de echte chanel liefhebbers. Deze exclusieve wall art is een eye catcher in elk woonkamer, kantoor. Nieuw exclusief glasschilderij met goudfolie van ter halle. Het schilderij heeft een stoere en strakke uitstraling en past daardoor goed in iedere kamer. De achterkant is wit afgewerkt zodat het kunstwerk niet doorschijnt.

259 99

Beste 259 99

En omdat het geharde glas kristalhelder is, springen de afbeelding en de kleuren er echt uit! Glasschilderij "chanel paris gold", met een gouden revolver in een parfumflesje van chanel, is een mooi glasschilderij: Het schilderij heeft een stoere en strakke uitstraling en past daardoor goed in iedere kamer. Dit glasschilderij chanel nº5 is ideaal voor de echte chanel liefhebbers. Chanel fles met bloemen 60 x 80 cm.

Het schilderij heeft een afmeting van 80 x 80 cm en voorzien van een ophangsysteem.

Glasschilderij "chanel paris gold", met een gouden revolver in een parfumflesje van chanel, is een mooi glasschilderij: Chanel wall art printable, chanel print, coco chanel poster, bleu de chanel. Glasschilderij "chanel paris gold", met een gouden revolver in een parfumflesje van chanel, is een mooi glasschilderij: Nieuw exclusief glasschilderij met goudfolie van ter halle. En omdat het geharde glas kristalhelder is, springen de afbeelding en de kleuren er echt uit!

259 99

Deze exclusieve wall art is een eye catcher in elk woonkamer, kantoor. Dit glasschilderij chanel nº5 is ideaal voor de echte chanel liefhebbers. (25) € 25,00 gratis verzending. Deze exclusieve wall art is een eye catcher in elk woonkamer, kantoor. Het schilderij heeft een afmeting van 80 x 80 cm en voorzien van een ophangsysteem.. (25) € 25,00 gratis verzending.

Popular posts from this blog

99 Aveva E3D Rvm Export Gratis

Geeetech A30T 3 Color Mixing

Lijsten 106 3D Metal Mosaic Kits